26. 09. 2017

Konference "Neřešené problémy českého zdravotnictví"

26. 09. 2017

Srdečně Vás zveme na konferenci s názvem "Neřešené problémy českého zdravotnictví", která se bude konat dne 3.10. 2017 v salonku kina Mat v Praze. Pozvali jsme zástupce stran a hnutí napříč politickým spektrem, aby odpověděli odborníkům na zdravotnictví a zástupcům pacientských organizací na to, jak by řešili existující problémy v systému českého zdravotnictví.

První částí konference bude odborný panel, kde odborníci z oblasti zdravotnictví a zdravotního práva definují problémy, které v současnosti existují v systému zdravotnictví ČR.

Poté dostanou slovo zástupci stran napříč politickým spektrem a krátce představí ve svém vystoupení své vize v oblasti zdravotnictví. Následovat bude moderovaná diskuze, ke které budou předem dané jasně definované otázky na téma, jak řešit problémy uvedené v první části konference.

V příloze níže naleznete pozvánku a program konference.

Vstupné na konferenci je dobrovolné, z výtěžku bude financována sama akce a další chystané aktivity Platformy. Všem, kteří přispějí na náš účet 237115594/0300, moc děkujeme.

Potvrzení účasti: reditel@zdravotnipojistenci.cz

Kde: Salonek 2. patro, Kino MAT, Karlovo náměstí 19, 120 00 Praha 2,